پروژه دی ال

سایت مذکور در زمینه رساندن با کیفیت ترین پایان نامه ها،مقالات علمی،پروژه ، تحقیق ، شبیه سازی و... بدست شما عزیزان فعالیت می نماید امید است رضایت شما عزیزان که از اهداف این مجموعه میباشد حصول گردد.

پروژه دی ال

سایت مذکور در زمینه رساندن با کیفیت ترین پایان نامه ها،مقالات علمی،پروژه ، تحقیق ، شبیه سازی و... بدست شما عزیزان فعالیت می نماید امید است رضایت شما عزیزان که از اهداف این مجموعه میباشد حصول گردد.

پروژه مالی - حسابداری کالادرشرکت گاز

فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:85

تاریخچه مصرف گاز طبیعی در جهان 
تاریخچه صنعت گاز در ایران 
تاریخچه شرکت ملی گاز ایران 
استاندارد نمودن کالا
اهمیت و نقش کالا
تعاریف
کالاهای اختصاصی 
بخش دوم : طبقه بندی کالا 
اهداف طبقه بندی و استاندارد کالا در صنعت نفت 
شرح طبقه بندی کالا در صنعت نفت
واحد شمارش کالا 
خطوط نهم و دهم 
کد اطلاعات متفرقه 
مراجع راهنمای طبقه بندی کالا 
راهنمائی طبقه بندی کالا
1- فهرست عمومی کالاها (GENERAL INDEX)
روش انجام کار طبقه بندی کالاها در شرکت ملی گاز ایران
سازمان دهی واحد طبقه بندی کالا
گردش کار 
کمیته های کارشناسی استاندارد
کیفیت عالی استاندارد 
فرم پیشنهاد طبقه بندی کالا
شرایط خاص اقلام عمومی
فرم SPIR یا لیست قطعات یدکی مشابه
کارت مشخصات دستگاهها و ماشین آلات
لیست لوازم یدکی دو سال اولیه 
روش طبقه بندی و کد گذاری کالاها
لزوم تجدید نظر در مشخصات کالاها و اصلاح و بروز نگهداری آنها
سیتم حسابداری شرکت ملی گاز 
نرم افزارها 
سیستم جامع مالی 
سیستم جامع مالی 
سیستم جامع نفت 
اصطلاحات
حسابها
توضیحات

کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم

فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:26


پیشگفتار
کارآفرینی 
تولید نخ متوسط و ضخیم 
نمونه برنامه زمانبندی
ماشن آلات 
دستمزد
سوخت و انرژی
سودوزیان 
توجیه اقتصادی طرح 
چارت تشکیلاتی 
نتیجه گیری 
منابع

کارآفرینی طرح تولید همبرگر

فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:184

 

فهرست مطالب
فصل اول 
مقدمه 3 
چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر 4
فصل دوم 
پروسه تولید 46 
روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش 49
مواد اولیه و افزودنی 51
فصل سوم 
بررسی های و برآوردهای فنی 55
ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر 59 
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 61
مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی 68
محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین 84 
نیروی انسانی مورد نیاز 91

فصل چهارم 
کانون های مصرف وکالاهای رقیب 94
بررسی بازار و قیمت فروش 101
ظرفیت و برنامه تولید 104 
فصل پنجم 
بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر 
توسط نرم افزار کامپیوتری 111
میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز 154
جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر 168


همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمایش و بررسی شوند .
وضعیت محصول از لحاظ ارزش غذائی ، بهداشت و قیمت تمام شده در ارتباط مستقیم با مواد اولیه می باشد ، هر یک از مواد اولیه نقش خاصی درمحصول ایفا نموده ،بنابراین انتخاب نوع و میزان مصرف آن بایستی دقیق انجام شود. ترکیب درصد مواد مصرفی با توجه به حدود استاندارد و نیز سلیقه مصرف کنندگان تعیین می شود . 
نحوه انجام صحیح فرایند تهیه همبرگر تا حد زیادی وابسته به انتخاب دستگاه های مناسب و کار آمد است. اصولاً ماشین آلاتی که درصنایع غذایی استفاده شده می بایست از جنس فولاد ضد زنگ بوده ودرطراحی وساخت آن نکات بهداشتی را کاملاً در نظر داشت.
هر واحد تولیدی علاوه بر تجهیزات خط تولید ، نیازمند تاسیسات بنیادی و اولیه ازقبیل آب ، برق ، گرمایش ، سرمایش و ... بوده که می بایست متناسب با ظرف یت تولید واحد و تجهیزات خط تولید انتخاب شوند . جهت انجام فرایند تولید و نیز خدمات پشتیبانی نیاز به سالن وساختمان بوده که مساحت آنها با توجه به اصول مهندسی صنایع تعیین می گردد .
(6-3) - ماشین آلات و تجهیزات خط تولید :
فرآورده های غذایی دارای مصارف عمومی بوده و کییت بهداشتی و ارگانولپتیکی آنها یکی از مهمترین پارامترهای میزان مصرف آنها می باشد .کیفیت فراورده های غذایی در ارتباط مستقیم با کیفیت مواد اولیه ، فرایند تولید و تجهیزات خط تولید است . علاوه بر انتخاب بهترین روش تولید ومناسبترین مواد اولیه ، انتخاب ماشین آلات مدرن ، کار آمد و بهداشتی موجب می شود که مواد اولیه بطور مناسب با هم مخلوط شده وتماس دست کارگران با این مواد به حداقل ممکن برسد .

کارآفرینی شرکت آب معدنی کوهسار

فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:111

این طرح توجیهی شامل :

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

ظرفیت

سرمایه گذاری کل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشت سرمایه

اشتغال زایی

فضای مورد نیاز

تعداد و هزینه نیروی انسانی

استانداردهای مربوطه

بازارهای داخلی و خارجی

توجیه فنی و اقتصادی طرح

عرضه کنندگان و ...

 

پروژه کارآفرینی شرکت سیمان

فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:59

 

مقدمه 1

بخش اول :کلیات شناخت طرح 2

1-1- سوابق ثبتی مجری طرح 2
1-2- سوابق تجربی وعملی 2
1-3- مجوز های قانونی 3
1-4- هدف پروژه 3
1-5- نیروی انسانی و بخش های مختلف پروژه 3
1-6- معرفی تولیدات کارگاه و پیش بینی ظرفیت تولیدی 4
1-7- مواداولیه اصلی 4
1-8- مراحل وروش تولید 5

بخش دوم:بررسی فنی طرح 7

2-1- محل اجرای طرح 7
2-2- میزان سرمایه گذاری طرح 7
2-2-1- زمین 8
2-2-2- دیوار کشی ومحوطه سازی 8
2-2-3- ساختمان ها 8
2-2-4- تاسیسات ووسایل تاسیساتی 9
2-2-5- ماشین الات وتجهیزات 11
2-2-6- وسایط نقلیه 11
2-2-7- وسایل اداری وکارگاهی 12
2-2-8- هزینه های پیش بینی نشده 12
2-3- سرمایه در گردش ناخالص 12
2-4- جدول زمانبندی طرح 13
2-5- نحوه مصرف سرمایه گذاری 14
2-4- برنامه تولیدوبراورد هزینه ها 15
2-5- حقوق و دستمزد مستقیم 15
2-6- انرژی مصرفی 16

بخش سوم: بازاریابی 17

3-1- بازارمصرف کننده 17
3-2- روش های توزیع کالا 17

بخش چهارم: بررسی های اقتصادی 18

4-1-موقعیت کلی اقتصادی طرح 18
4-2-محدوده جغرافیای 18
4-3- بررسی عرضه 18
4-4- پیش بینی عرضه 18
4-5-بررسی تقاضا 18
4-6- بررسی قیمت 18
4-7- نتیجه گیری کلی طرح 19
4-8- محاسبه سهم منابع داخلی 19
بخش پنجم: بررسی های مالی 20

5-1-میزان سرمایه گذاری ویژه 20
2-5-ارزش افزوده ناویژه 21
5-3- ارزش افزوده نا خالص 21
5-4- ارزش افزوده خالص 21
5-5-در صد ارزش افزوده 21
5-6- نحوه تامین مالی 22
5-7-پیش بینی هزینه های تولیدی 22
5-8-هزینه های عملیاتی 27
5-9-هزینه های غیر عملیاتی 28
5-10-قیمت تمام شده وسود 28
5-11-پیش بینی مالی 29
5-12-تجزیه وتحلیل نقطه سربه سر 32
5-13-تجزیه وتحلیل نسبت های مالی 34
5-14-1-نسبت نقدینگی 34
5-14-2- نسبت های سرمایه گذاری واهرمی 35
5-14-3-نسبتهای فعالیت 36
5-14-4-نسبت های سودآوری 38
5-14-5-روش های ارزیابی 38
5-14-6شاخص سود آوری 40

خلاصه ونتیجه گیری 41

نتیجه گیری و پیشنهاد 43